100listan

inspirerad av isabell, och uttrakad som aldrig forr, 
bestammer jag mig nu for att gora en 100lista. fast
det blir nog inte hundra. helt enkelt for att jag inte ar
lika spannande som isabell. haha. 

  1. jag ater graddfil till ungefar allt. favoriterna ar icas kebabpizza eller lasagne. och massor med graddfil.
  2. jag lyssnar fortfarande pa vissa latar ur robyns andra skiva, och tycker att de ar skitbra.
  3. jag slangde ut en kille en gang mitt under sex, for han var sa javla dalig.
  4. nar jag gjorde slut med mitt ex at jag inte pa tre dar och jag at daligt i veckor.
  5. jag ar stort svartsjuk nar jag bryr mig om nagon tillrackligt mycket.
  6. jag lyssnar mestadels pa reggae, nast mest ar det r'n'b' och soul som spelas hos mig.
  7. jag blir jatteirriterad pa en av mina kollegor som pratar med gamlingarna som om de vore smabarn.
  8. mitt storsta komplex ar att jag ar sa blek i hyn.
  9. min roligaste semester hittills tillbringades pa cypern.
  10. jag sjunger fint och har ett bra register uppat, nerat vet jag knappt om jag kan komma ner lagre an A dock.
  11. ibland kan jag fa ett fruktansvart sug efter dr pepper eller kycklingnudlar.
  12. jag ar beroende av bekraftelse och nar jag inte far den pa lange berommer jag mig sjalv framfor spegeln eller aker hem till mina foraldrar och ser till att de ger mig all uppmarksamhet och alla kramar jag vill ha.
  13. min pojkvan bor i holland sedan 4 manader och jag kanner mig ibland ratt ensam.
  14. det har aret har jag mognat sjukt mycket. jag har flyttat hemifran och blivit sjalvstandig pa ett satt jag innan var livradd for att behova bli. jag har lart mig att alska mig sjalv och att se vardet i mina foraldrar. och jag tycker inte langre att det ar jobbigt att sova ensam.
  15. jag hatar den mesta musiken som spelas pa radio, och forstar for allt i livet inte hur det faktiskt finns folk som pa sin fritid sitter och laddar hem ex. rihanna, i syfte att lyssna pa henne och inte bara for att supa sig full till.
  16. om jag inte hade blivit tillsammans med fabian hade jag formodligen fortfarande varit sjuk i bulimi, som jag var sjuk i i tre ar och arligt trodde att jag skulle lida av resten av livet.
  17. jag laste tre stora kurser i varas men fick bara betyg i en av dem, eftersom jag hellre partade an pluggade hela varen.
  18. jag har kollat pa vanner varje kvall for att kunna sova sedan i februari. jag kan alla avsnitten utantill och det ar darfor det ar sa latt att somna till, man vet ju anda exakt vad som hander. hur trott jag an ar satter jag alltid pa ett par avsnitt for att slippa kanna mig sa ensam i sangen.
  19.  jag och tva kompisar akte till turkiet i somras for att jobba. jag bangade efter en dag eftersom jag madde fysiskt och psykiskt daligt av varmen. de stannade i tva manader men jag akte till holland efter tre veckor, eftersom jag grat nastan varje dag och langtade ifran turkiet.
  20. jag har tre sorters kompisar: killkompisar, tjejkompisar som rapar rakt ut och fragar om det ar okej om de fiser lite, och sa jattetjejiga tjejer, som utbildar sig till spaterapeuter och sant. 
  21. min varsta mardrom ar att nat psycho ska bli besatt av mig och forfolja mig, och ha koll pa mig hela tiden med kameror och mikrofoner.
  22. nu blev jag lite radd att nagon ska gora det bara for att jag skrev det har. sa jag funderar starkt pa att ta bort det. haha.
  23. jag sitter har jattekissnodig, for att jag drar mig for att ga pa toa hos min pojkvan, man maste namligen antingen ga ut och ner for en trappa och kissa pa en iskall toalett eller sa finns det en till toa pa andra vaningen men jag kommer inte vilken dorr han sa att det var, sa jag ar lite radd att jag ska raka ga in till nan, haha.
  24. jag fick jobb i amsterdam i september, men tackade nej for att jag inte var redo att lamna allt nar jag antligen borjade trivas med allt efter kaosvaren. jag kanske flyttar efter jul om jag hittar ett bra boende, och de fortfarande soker svensksprakiga personer da, for da far jag jobbet direkt.
  25.  jag kan skratta jattenervost nar jag pratar med 'vuxna manniskor' for att jag inte kan slappna av riktigt med folk som ar aldre. jag ar radd att verka liten, oerfaren och dum.
  26. nar jag var sjuk skrev jag latar, men nu har jag slutat eftersom jag far for mycket prestationsangest. skriver en vers som kanske ar jattebra, men sa kommer man inte pa nat som ar lika bra sa da lagger jag av.
  27. en som jag var jattenara van med for langesen skrek en gang at mig att jag var bortskamd och dum i huvvet. sen var vi inte kompisar langre.
  28. nar jag var sjuk kopte jag en gang glass, kakor och godis for 150kr, som jag spolade ner bara nan timme senare. jag sa till tanten pa ica att jag skulle ha barnkalas.
  29. jag har latt for att skaffa kompisar och hatar folk som ar blyga, trots att jag sjalv var jatteblyg 'mammas flicka' nar jag var liten.
  30. jag ar jattestolt over att min pappa ar sjalvlard pianist, som kan spela ungefar exakt vad som helst som man ber honom spela.
  31. nastan inga som jag kanner eller har kant har forsvunnit ur mitt liv helt. jag ar fortfarande vanner eller har kontakt med alla expojkvanner (utom en) tex. darfor har jag jattestor separationsangest och
  32. det ar fullstandigt av denna anledning jag aldrig kommer plugga utomlands eller sa, jag skulle inte klara av att aka hem sen, for man vet att man kanske aldrig traffar dessa manniskor igen.
  33. forut hade jag 'forlovad med kristin larsson' som min relationsstatus pa facebook. nar min mamma halsade pa slakten var det nan som trodde att jag var lesbisk och forlovad pa riktigt, och fragade om det. (jag grat av skratt nar mamma berattade.) 
  34. jag ar ratt petig med mat. tillexempel hatar jag allt som har med banan att gora, och drinkar med kokosnots-smak ar det sista jag dricker. over min doda kropp, ungefar.
  35. nar jag var liten var jag sa allergisk mot fisk att jag fick ata i ett annat rum med en kompis varje gang det var fisk i skolan, for att min hals inte skulle svullna igen.
  36. nar jag var 9 trodde mina foraldrar att jag hade atstorningar for att jag var sa spinkig och at sa daligt. jag hade bara dalig aptit av nagon anledning och fick av nagon sjuk anledning radet att dricka mycket saft.
  37. mina farforaldrar och jag har valdigt bra kontakt, jag halsar pa dem ofta och berattar om mitt liv, och lyssnar pa historier fran deras liv (de ar 89 bada tva)
  38. nar jag har trakigt kollar jag pa kvarteret skatan- och johan glans-klipp pa youtube. 
  39. varje gang jag aker finlandsfarja grater jag en skvatt i smyg, for att jag saknar min mormor som brukade se farjorna komma fran sin balkong.
  40. nar jag var yngre var jag ratt kaxig. nar jag var 12 skrek jag karring till min larare vid flera olika tillfallen.
  41. jag rokte ca 10 cigg om dan i tva ar, men nu kan jag inte ens ta ett halvt bloss utan att lungorna drar ihop sig fullstandigt.
  42. jag har massor av fordomar och hatar darfor en massa folkslag. mest lantisar iofs.
  43. nar jag vill muntra upp mig sjalv(och inte ar luspank) shoppar jag klanningar och det funkar varje gang.
  44. jag ar halvfinne och tycker inte att man ska kalla friskis&svettis- eller badhus-bastuar for bastu om det inte ar over 75'c varmt.
  45. jag talar svenska, finska, engelska och tyska mer eller mindre flytande.
  46. jag stadar ytterst sallan och dammsuger ungefar aldrig. 
  47. jag ar nog den fysiskt svagaste manniskan jag kanner.
  48. jag tycker att will smith ar den snyggaste killen pa hela jorden, speciellt i bad boys 2 som jag sett 100 ganger.
  49. jag kollar aldrig pa tv men foljer desperate housewives, grey's anatomy, heroes och one tree hill fran internet.
  50. jag vill soka till en massa bra korer har i uppsala, men jag vagar inte. inte an iaf..
  51. jag ar nyfiken som fa, alltid hungrig pa skvaller.
  52. ibland onskar jag att man fick vara barn tva ganger, sa man verkligen fick uppskatta det sa mycket som man borde ha gjort just da.
  53. jag alskar mjolk!! och glass och ost.. och en stor mardrom ar att bli laktosintollerant.
  54. det har aret har jag 'gjort slut' med en kompis, for att jag tyckte att hon betedde sig fittigt mot en annan kompis.
  55. ibland far jag for mig att jag kanske ar gravid, och sa blir jag jatteradd for att det ska vara sant.
  56. jag tycker hellre att en kille far vara lite for smal and lite for tjock, och manboobs ar nat av det ackligaste jag vet.
  57. jag kanner inte mina kusiner sarskilt bra, de ar alla aldre an mig och bor i finland. de brukar dock supa ner 'lilltjejen' nar de far chansen, och det ar ju ganska kul. bland mina kusiner finns det bara tva tjejer, och jag hatalskar dem bada pa nat konstigt satt som jag inte forstar mig pa sjalv.
  58. jag hatar mina knan och gar valdigt ogarna med kjol utan leggings under. 
  59. min storsta fobi ar skorpioner, trots att jag aldrig ens sett en i verkligheten.
  60. jag ar stolt over min mamma for det hon jobbar med och att hon orkar bli arg och upprord som ingen annan jag kanner gor, pa orattvisor i samhallet.
  61. nar jag var liten skrev jag lillasyster hogst upp pa onskelistan till jul i tva ar.
  62. jag laser ganska sakta och har jattesvart att koncentrera mig pa plugg, det hander ju sa mycket annat hela tiden.
  63. nar jag gick i trean skallde en larare pa mig sa mycket att jag grat i tva timmar, varav en timme nar jag redan gatt darifran och hon bett om ursakt lite lamt i ungefar en halvtimme.
  64. jag grat nar vi salde var forsta bil. jag var kanske 9 eller sa och det var en skitdalig gammal audi som vi bytte ut mot en lite nyare volvo. jag hatade volvon i flera manader.

morning comes sometimes with a smile, sometimes with a frown.. yeah so i never want to worry, if you're gonna stay around.

so let's grow old together
we'll grow old together
this old love - lior (sök på youtube, NU!) 
 
 har varit hemma i två och en halv timme redan. fan vad snabbt tiden går
när man är ledig och vad sakta den går när man jobbar. det gick bra idag
iaf, det var första riktiga dagen, dvs jag gick inte dubbelt med nån utan fick
själv inse vart jag behövdes och vad jag skulle göra hela tiden. nu sitter
jag här och har nästan ångest över att jag måste ta mig ända till köket,
stå på mina ömma fötter och laga middag och lunchlåda för imorgon.
handlade igår iaf, så jag har mat tackochlov. annars skulle allt kännas
hopplöst. haha. det är helt sjukt vad utmattad man kan bli på så kort
tid. imorgon jobbar jag två timmar mer än idag.. jag ber och hoppas
att ingen i korridoren eller i närheten tänker ha megafest ikväll, isåfall
smäller jag av, jag måste nämligen lägga mig vid tio om jag ska kunna
vara människa innan lunchtid imorgon. jobbar även hela söndagen.
på måndag får jag min belöning för all möda: en fantastisk bastukväll
i goda vänners sällskap, kan det bli bättre? och packa tills tisdag då
jag åker till min älskling. det är då 27 dagar sedan vi sågs senast.
jag vet inte om det är mänskligt, jag vet inte om det kan gå, men jag
står ut så länge det går. det gör vi båda. nu vet vi iaf när vi ses gången
efter denna, och även gången efter det. nu är man mer beredd liksom. 
 
min dator leker knas och stänger av sig när man pluggar in nåt i usb-porten,
varför gör den så? jag ska försöka tjata hit fabian någon dag så får han fixa
det, tur att man känner ett sånt datasnille! :D 
nä, nu måste jag verkligen laga mat. och diska lunchlådor som jag
glömt senast på jobbet, tre stycken. haha. jag är nästan lika dement
som tanterna ibland?? 
 
mitt rum är svinkallt. holland är kanske lite varmare än sverige, HOPPAS!


My baby don't mess around because he loves me so and yes I know for sure.

jobbet känns bättre för varje dag, man vänjer sig vid äckliga lukter
och äckliga syner, snart känns det kanske inte så farligt. dementa
tanter är väldigt roliga att prata med iaf.
känns skönt att få sova ut och vara ledig idag. ska på inflyttningsfest,
och imorgon blir det födelsedagsfest, fall jag inte är alltför bakis och
slutkörd..

känns kul att ha saker inplanerade, när jag tänker efter har jag
verkligen inte gjort nåt vettigt på hela hösten i övrigt. utom den
tiden jag har varit hos min älskling, såklart. bokade biljett idag igen,
åker om 18 dagar. det är en lång tid men det känns ändå bra att ha
det bokat och klart, nu vet vi iaf när vi ses igen. och det ska bli såå
kul att gå på renskes 25årsfest.
tills dess ska jag jobba jobba jobba, så jag blir rik till julen. får ju
min lön först i slutet av november, men det är inte så tokigt, för då
kommer jag kanske få en hel del. hoppas jag på. kommer nog få
jobba massor, det är bra. nu är det dags att ta tag i mig själv och 
duscha och äta frukost. och kolla på one tree hill med diako tills 
det är dags att åka till enköping på inflyttningsfest! kommer få 
sova på golvet haha men överlever nog :P  
 
 
 

RSS 2.0