Juletider

Hej. Jag vet inte varför ni var dubbelt så många idag som igår som tittade in på min blogg, ni kanske kände på er att jag skulle skriva idag??
Hur som helst. Det är mkt som ska ordnas inför flytten. Router, elavtal, klaga på tapeter (vi ska kräva omtapetsering).. Hemförsäkring, nya möbler och lampor.. Mattor, balkongbelysning och adressändring. Hit och dit hej och hå! Och så mitt i allt: praktiken, kompletteringar på det jag missat samt en massa studiebesök här och där. Inlämningsuppgifter och en dator som ständigt ger upp av trycket.

Ord och meningar, meningar och ord. Göra, sitta, höra och prata. Åsikter. Starka känslor och likgiltighet. Allt och ingenting.

Studieuppehållet hägrar i horisonten. Verkligen, på riktigt. Jag dreglar likt en törstig av hägringarna i öknen.... Snart är jag där. Snart kan jag stanna upp och ta lite egentid.
Kvalitetstid.
Jobb. Älskade jobb! Viktiga möten med viktiga människor på jobbet. Samtal som betyder mer än de vanliga, för att de en talar med är döende. För att en kan betyda något på riktigt, en kan vara viktig på riktigt.
Och sen....
Solsken. Höga bergstoppar och djupa dalar med stora sjöar. Nya människor. Breda horisonter och ensamtid på noga utvalda platser som bara jag har valt, åt bara mig själv. Åååååh vilken horisont av studie-uppehåll jag går till mötes!! Även om den inte skulle bli ens hälften så fantastisk som jag inbillar mig att den blir, så kommer den ändå bli underbar, för att den är min. Det är min tid, ingen annans.


RSS 2.0